KQZ pranon kërkesën e Ndocaj, hapen 11 kuti për rinumërim në Lezhë

KQZ pranon kërkesën e Ndocaj, hapen 11 kuti për rinumërim në Lezhë
KQZ ka vendosur të hapë të premten kutitë e 11 qendrave të votimit në bashkinë e Lezhës.

Përfaqësuesit e PS në KQZ mbështetën ankesën e Eduard Ndocajt, i cili konkurroi përballë Pjetin Ndreut në Lezhë, pavarësisht se për 3 ditë me radhë rrëzuan ankesat e Bindjes Demokratike për hapjen kutisht. 

KQZ certifikoi në mbledhjen e saj edhe mandatin e kryetarit të Tiranës, Erion Veliaj si dhe atë të Shkodrës, Valdrin Pjetri.

 

loading...
loading...