Pranvera e Nevinës

Pranvera e Nevinës
Duket se bukuroshja Nevina Shtylla nuk i ka rezistuar dot rrezeve të para të diellit dhe ka vrapuar drejt detit por ka modifikuar shpejt edhe veshjen e saj.

Nevina parapëlqen fustanet e fundet shumë të shkurtër me këpucë sheshe ose me ngjyra që thyejnë të tërën.

E qeshur si gjithmonë dhe lozonjare, Nevina sjell gjithmonë një atmosferë të ngrohtë në publik.

loading...
loading...