Kura natyrale kundër celulitit

Kura natyrale kundër celulitit

Pjesa më e madhe e dermatologëve këshillojnë scrubin me kafe, sheqer dhe vaj ulliri:

– 1/2 gotë kafe e bluar

– 1/4 gotë sheqer

– vaj ulliri

Kjo maskë funksionon pasi kafeina rrit metabolizmin e yndyrnave, duke e zbehur celulitin.

Megjithatë ndryshimi nuk do vijë menjëherë. Këtë maskë përdoreni 2 herë në javë për disa javë rresht.

1- Aplikoni vaj ulliri në zonat ku keni celulit.

2- Përzieni kokrrat e bluara të kafes me sheqerin.

3- Përdorni këtë scrub në zonat ku keni celulit. Masazhi të jetë i lehtë dhe me lëvizje rrethore. Bëni masazh të butë për rreth 10 minuta.

4-Shplajeni lëkurën. Më mirë ta praktikoni këtë metodë kur jeni në dush, për të evituar rrëmujën

loading...
loading...