Fundi xhins i Nevinës

Fundi xhins i Nevinës
A nuk ju duket se Nevina Shtylla ka një portret shumë klasik?

Brunia e bukur është aktive në programet TV në një televizion kombëtar dhe sigurisht që edhe look-u i saj duhet të jetë i kuruar.

Por ky fund xhins i bardhë sikur nuk ka pëlqeu shumë.

E bardha është një ngjyrë perfekte për Nevinën dhe tiparet e saja të ëmbla, këmisha gjithashtu, por fundi është e vërtetë që është në modë këtë pranverë, por sikur e banalizon tërësinë e veshjes.

loading...
loading...