Skandal apo mashtrim? Në Kosovë dalin në shitje votat e qytetarëve për 50 euro

Skandal apo mashtrim? Në Kosovë dalin në shitje votat e qytetarëve për 50 euro
Në rrjete sociale dhe platforma të ndryshme për shitblerje në Kosovë, janë bërë dhjetëra shpallje ku qytetarët kanë ofruar për shtije votën e tyre për zgjedhjet e 6 tetorit.

Shumë nga ta thonë se u është keqpërdorur numri i tyre.

Prokuroria po heton personat që i kanë publikuar këto shpallje, pasi shitja e votës është vepër penale.

PAMJET