Socialistët tallen dhe qeshin me gafën e banderolës së PD-së, Pjerin Ndreu: Shiko çfarë thonë...!

Socialistët tallen dhe qeshin me gafën e banderolës së PD-së, Pjerin Ndreu: Shiko çfarë thonë...!
Protesta e djeshme e opozitës, nuk mund t’i shpëtonte edhe detajeve.

Një nga detajet që mediat përpiqen t’i kapin, ishte edhe marshimi i një grupi protestuesish, të cilët nuk kishin shkruar në sloganet e tyre siç duhej emrin e partisë, për të cilën ata kishin dalë të protestonin.

Por ngatërresa me emrin “Partia Demokratike” nuk mund të kalohej pa tallje nga të majtët, apo simpatizantët e PS-së, që në rrjetet socialet e kanë shpërndarë dhe komentuar gjerësisht atë.

Mes tyre që është tallur lidhur me ngatërresën e emrit të PD-së nga vetë simpatizantët e saj është edhe ish-deputeti i qarkut Lezhë, Pjerin Ndreu.

Ndreu është zgjedhur më 30 qershor në postin e kreut të Bashkisë së Lezhës, ndërkohë që mbi protestën e djeshme, ka shkruar Shiko ca thone...haha”.

loading...
loading...