Grabitësit masakrojnë çiftin e moshuar, marrin ç’gjejnë dhe ikin

Grabitësit masakrojnë çiftin e moshuar, marrin ç’gjejnë dhe ikin
Dy të moshuar kanë rënë pre e grabitësve, të cilët i kanë rrahur dhe masakruar në banesën e tyre.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Himarë, në fshatin Vuno të Himarës, fshat ky mjaft i preferuar i grabitësve, të cilët rrëmbejnë nga banesat ç’të munden.

Dy persona të armatosur janë futur në mesnatë në shtëpinë e dy të moshuarve 80- vjeçarë, duke u marrë paratë dhe gjithçka që kanë gjetur në banesë.

Të moshuarit denoncojnë se e njëjta gjë u ka ndodhur atyre 5 muaj më parë. .l,k,.

Foto Google

loading...
loading...