Ambasada Amerikane thirrje qytetarëve të saj të shmangin vendzhvillimet e protestës

Ambasada Amerikane thirrje qytetarëve të saj të shmangin vendzhvillimet e protestës
Ambasada Amerikane në Tiranë ka dalë më një thirrje për qytetarët e saj, pak para fillimit të protestës së opozitës.

"Një demonstrim i madh pritet të zhvillohet pranë Zyrës së Kryeministrit të hënën, më 8 korrik 2019, duke filluar rreth orës 20:00. Grupi ka për qëllim të demonstrojë kundër qeverisë shqiptare dhe mund të lëvizë në vende të ndryshme në Tiranë. Kohëzgjatja e demonstratës së pritshme është e panjohur.

Demonstrimet e kohëve të fundit kanë përfshirë dhunën. Forcat e sigurisë kanë përdorur ujë dhe gaz lotsjellës për të shpërndarë turmat.

Personeli i Ambasadës së SHBA-së dhe anëtarët e familjes janë drejtuar për të shmangur të gjitha pikat e grumbullimit dhe vendet ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdimësi”, thuhet në njoftimin e ambasadës. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...