Veliaj “çliron” bustin e Vojo Kushit tek Selvia, zbulohet projekti...dhe pemët që do të mbillen

Veliaj “çliron” bustin e Vojo Kushit tek Selvia, zbulohet projekti...dhe pemët që do të mbillen
Kryebashkiaku i Tiranës tha se është “çliruar” busti i heroit “Vojo Kushi” në zonën e njohur tek Selvia, ku janë prishur ndërtime pa leje, kryesisht ndërtesa që shërbenin për ndërtime pa leje.

Veliaj zbuloi edhe projektin që synon t’ia kthejë këtë zonë komunitetit, siç tha ai, për të mbjellë selvi në vend të bingove e lotove.

“Pas prishjes së ndërtimeve pa leje mbi bustin e Vojo Kushit, nis puna tek Selvia për t’ua kthyer komunitetit  hapësirën e zaptuar e sigurisht për ta mbushur me selvi në vend të bingove, siç ka dhe emrin vendi. Në 30 qershor Tirana që duam ”, – u shpreh Veliaj.

loading...
loading...