Takimi Rama – Mogherini, Koçijançiç shkruan në rrjetin social

Takimi Rama – Mogherini, Koçijançiç shkruan në rrjetin social
Zëdhënësja e BE për Punët e Jashtme dhe Politikat e Sigurisë Maja Koçijançiç ka shkruar në rrejtin social rreth takimit të realizuar në Bruksel ndërmjet kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe Federica Mogherinit.

“Federica Mogherini përshëndet kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama pas takimit në Bruksel, pas rekomandimit të Komisionit Europian për të hapur negociatat, duke pranuar rezultate të prekshme reformash, në veçanti me reformën e drejtësisë”, shkruan Koçijançiç. /l.k./

loading...
loading...