S'ka zgjedhje më 30 qershor, botohet në Fletoren Zyrtare dhe hyn në fuqi dekreti i Presidentit

S'ka zgjedhje më 30 qershor, botohet në Fletoren Zyrtare dhe hyn në fuqi dekreti i Presidentit
Në fletoren zyrtare që mban datën e sotme, që në fillim është botuar dekreti i Presidentit të Republikës, Ilir Meta për zhdekretimin e 30 qershorit si datë për mbajtjen e zgjedhjeve për pushtetin vendor.

 

Pas botimit në fletoren zyrtare, dekreti i kreut të shtetit hyn në fuqi menjëherë çka do të thotë se nuk ka zgjedhje më 30 qershor. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...