Qeveria, 10 mln lekë për familjet e dy ushtarakëve që u vranë në Letoni

Qeveria, 10 mln lekë për familjet e dy ushtarakëve që u vranë në Letoni
Qeveria vendosi t’i japë Ministrisë së Mbrojtjes një fond shtesë prej 10 milionë lekësh për kompensimin e veçantë të familjeve të ushtarakëve nëntetar Zarife Hasanaj dhe major Klodian Tanushi, të cilët humbën jetën gjatë kryerjes së detyrës, në mision ushtarak, jashtë vendit.

Vendimi u mor në mbledhjen e sotme të qeverisë dhe se fondi i përcaktuar do të përballohet nga fondi rezervë i buxhetit të shtetit, për vitin 2019.

Dy ushtarakët shqiptarë humbën jetën në Itali në fillim të muajit maj. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...