Punimet ndërpresin energjinë elektrike në Tiranë, ja zonat që preken 48 orët e ardhshme

Punimet ndërpresin energjinë elektrike në Tiranë, ja zonat që preken 48 orët e ardhshme
Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, OSHEE njofton se në datat 13-14 qershor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Tiranë.

OSHEE ka paraqitur oraret dhe zonat në Tiranë që nuk do të kenë energji elektrike:

Më 13 qershor, ora 09:30-15:00

rruga “Androkli Kostallari” pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “Haxhi Hysen Delliu”

09:00-15:00

Rruga e Dajtit, rruga “Muhamet Deliu”

09:00-16:00

rruga “Pandi Dardha”, rruga “Andrea Mano”, rruga “Njazi Meka”

09:00-13:00

rruga “Ali Jonuz Frasholli”, rruga “Ymer Beqiri”

10:00-14:00

rruga Ram Sadrija", prane rruges “5 Maji” pjesërisht, rruga “Abedin Cici, rruga "Gani Strazimiri"

14 qershor/09:00-15:00

Kodër Mëzez pjesërisht, Fushë Mëzez pjesërisht, rruga “Mine Peza”, rruga “Sitki Cico”

9:30 deri 15:00

rruga e Dibrës pjesërisht, rruga “Thanas Ziko” , rruga “Mehmet Brocaj”

09:00-16:00

rruga “Pandi Dardha”, rruga “Jorgo Plaku”

04:00-16:00

rruga “Fuat Toptani”, rruga “Mahmut Daci” pjesërisht, tek Vilat Gjermane. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...