Protesta, porosia e ndërkombëtarëve: Përdorimi i eksplozivëve, i papranueshëm

Protesta, porosia e ndërkombëtarëve: Përdorimi i eksplozivëve, i papranueshëm
Ambasadat e vendeve kryesore të BE-së në Tiranë i kanë bërë thirrje organizatorëve të protestës së opozitës të shmangin përdorimin e eksplozivit.

Në deklaratën e tyre ata dënojnë aktet e dhunës në protestat e kaluara, ndërsa theksojnë se është përgjegjësi e drejtuesve të protestës të sigurojnë që demonstrimet të jenë të sigurta si për pjesëmarrësit ashtu dhe për banorët e tjerë Tiranës. /l.k./

loading...
loading...