“Jelekët Portokalli” të ‘Unazës së Re’ në këmbë drejt bulevardit

“Jelekët Portokalli” të ‘Unazës së Re’ në këmbë drejt bulevardit
Banorët e “Unazës së Re”  kanë filluar marshimin e tyre në këmbë drejt kryeministrisë.

Siç shikohet edhe nga  pamjet filmike ata janë të shumtë në numër dhe spikasin me jelekët e tyre që i kanë identifikuar që në fillimet e protestës së tyre

Për pak minuta ata priten ti bashkohen protestuesve të tjerë në Bulevardin Dëshmorët e Kombit, ku pritet që pas pak të mbahet një protestë e madhe e Opozitës së Bashkuar. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...