Janinë/Në 34-vjeçar shqiptar, ngacmonte vajzat rrugës

Janinë/Në 34-vjeçar shqiptar, ngacmonte vajzat rrugës
Arrestuar një i ri shqiptar nga policia greke në Janinë.

I arrestuari, një 34-vjeçar akuzohet se ngacmonte seksualisht vajzat e reja.

Arrestimi i shqiptarit u bë pas disa ankesave të përsëritura gjatë ditëve të fundit.

Mediat helene raportojnë se shqiptari pas prangosjes ka pranuar se ka ngacmuar dy vajza.

Por ai pretendoi se ato ishin të vetme dhe se nuk kishte ngacmuar asnjë tjetër.

Autoritet po hetojnë edhe për raste të tjera të ngacmimit nga ana e tij.

Shqiptari  prej disa vitesh jetonte në Janinë.

loading...
loading...