Frikë nga Reforma në Drejtësi? Meta: Unë skam frikë nga asgjë këtë e di Rama

Frikë nga Reforma në Drejtësi? Meta: Unë skam frikë nga asgjë këtë e di Rama
Presidenti Ilir Meta i është përgjigjur në konferencën për shtyp edhe pyetjes së gazetarëve nëse ka frikë nga Reforma në Drejtësi, siç edhe nuk harron ta thotë sa herë mundet kryeministri Rama.

“Unë skam frikë nga asgjë këtë e di Rama.

Unë kam frikë nga përgjegjësia që kam para popullit shqiptar dhe detyra që kam. Dhe detyra që kam sot është shumë e lartë. Dhe meqë jemi te Reforma në Drejtësi, Reforma në drejtësi u miratua me konsensus dhe nëse ka një rekomandim pozitiv sot për Shqpërinë, Shqipëria e ka për shkak të luftës dhe imponimit të tim dhe të forcës politike që përfaqësoja, se Shqipëria as rekomandimin për negociatat nuk do ta kishte sot”, deklaroi me të tjerave Presidenti Meta. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...