FOTO - GALERI/ Smogu arrin kulmin në Indi, si ia bëjnë njerëzit që të mbijetojnë?

FOTO - GALERI/ Smogu arrin kulmin në Indi, si ia bëjnë njerëzit që të mbijetojnë?
Një re e dendur smogu ka mbështjellë Indinë, veçanërisht kryeqytetin e saj, Delhi.

Në metropol, niveli i smogut ka arritur në 10 herë më shumë se niveli i lejuar.

Banorët kanë dalë në rrugë me maska për të përballuar situatën e emergjencës shëndetësore.

Një zjarrfikës është fotografuar teksa spërkat pemët me ujë për të luftuar ndotjen ndërsa fotot tregojnë ndërtesa dhe automjete të zhytyra në smog. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Fotot: Reuters

loading...
loading...