"Filloi dorëzimi i fletvotime dhe kutive të mbushura nga punonjësit e administratës"

"Filloi dorëzimi i fletvotime dhe kutive të mbushura nga punonjësit e administratës"
Ish-kryeministri Sali Berisha denoncuar mesazhin e qytetarit dixhital i cili i shkruan se ka filluar dorëzimi i fletvotimeve të mbushura të punonjesve të administratës dhe mbushja e kutive!

Postimi i plotë i Berishës: 

Fillon dorezimi masiv i fletvotimeve te mbushura te punonjesve te administrates dhe mbushja e kutive!

Lexoni mesazhin e arsimtarit dixhital! sb

Pershendethe Dok Berisha jam mesues desha te ju njoftoj se kane filluar te ua shpendajne arsimtareve, infermjereve, dhe te gjith administrates! Dhe ka filluar mbushja e kutive qe tani! Po te dergoj dhe fleten e votimit!

 

loading...
loading...