Dyshohet se vrau 8 foshnje arrestohet infermierja

Dyshohet se vrau 8 foshnje arrestohet infermierja
Një infermiere u arrestua me dyshimin për vrasjen e tetë foshnjave dhe tentativën e vrasjes së gjashtë të tjerëve në Spitalin e Kontesave së Chesterit.

Lucy Letby ishte pyetur mbi vdekjet vitin e kaluar, por mohoi të kishte dijeni.

Infermierja ripyet pasi oficerët kontrolluan shtëpinë e saj Chester.

Një inspektor përgjegjës për hetimin, tha për mediat se: “Në korrik 2018, një profesioniste e kujdesit shëndetësor u arrestua me dyshimin për vrasje në lidhje me vdekjen e 8 foshnjave dhe vrasjen në tentativë të 6 foshnjave në njësinë e neonatalëve në The Countess e Spitalit Chester, por më pas u la e lirë për t’u pyetur sërish.

Si pjesë e hetimit tonë në vijim kemi arrestuar përsëri profesionisten e kujdesit shëndetësor me dyshimin për vrasje në lidhje me vdekjen e 8 foshnjave dhe vrasjen në tentativë të 6 foshnjave të tjera”. /l.k./

Marrë nga The Sun

loading...
loading...