Brad Pitt ultimatum Angelina Jolie për të 'nënshkruar letrat e divorcit

Brad Pitt ultimatum Angelina Jolie për të 'nënshkruar letrat e divorcit
Ka pothuajse tre vjet që Angelina Jolie dhe Brad Pitt nuk po divorcohen ligjërisht dhe me gjasë mund të kalojë edhe kaq kohë, e ndoshta më shumë që kjo të realizohet.

Por Brad dhe ekipi i tij ligjor kanë shkuar më tej për ta detyruar Angelinën të nënshkruajë letrat e divorcit, duke dashur t’i caktohet një datë e fundit ose të përballet me gjobën.

Një burim i afërt me Brad tha: "Ai ka qenë jashtëzakonisht i durueshëm gjatë gjithë procesit të divorcit pavarësisht se është shtyrë në kufijtë e tij në shumë raste.

Ai është i sëmurë dhe i lodhur nga Ange që vazhdimisht i dredhon dhe shtyn muaj pas muaji divorcin e tyre, duke e zvarritur procesin që tani duket një lojë e Angelinës”. /l.k./

Marrë nga the sun

 

loading...
loading...