Zgjedhjet lokale, Këshilli i Ministrave liron nga detyra prefektët e Elbasanit dhe Shkodrës

Zgjedhjet lokale, Këshilli i Ministrave liron nga detyra prefektët e Elbasanit dhe Shkodrës
Këshilli i Ministrave ka liruar nga detyra prefektin e Elbasanit Gledian Llatja dhe prefektin e Shkodrës Valdrin Pjetri.

Llatja u lirua nga detyra, pas kandidimit nga Rama për kryetar të Bashkisë së Elbasanit. Ndërkaq, Pjetri po ashtu është liruar nga detyra për shkak të kandidimit për kryetar të Bashkisë Shkodër.

Qeveria shqiptare, me anë të një vendimi të marrë sot, ka emëruar prefekt të Shkodrës, Çesk Milljan.

/f.ç/Albanian Free Press Online/

loading...
loading...