Yllka godet në shenjë

Yllka godet në shenjë
Disa herë e kemi thënë, Yllka Kuqi për ne, nga shumë personazhe të showbizz-it, është ajo më surprizuesja.

Siç e shikon një ditë, nuk e gjen ditën tjetër, por veçanërisht në stilin e veshjes së përditshme, ajo është shumë interesante dhe ka gjithmonë gjetja.

Në një ngjyrë krem, me këtë çantë që i jep pak ngjyrë, me këtë bandanë në kokë, duhet ta pranojmë që Yllka godet sërish me një stil unik dhe shumë femëror.

loading...
loading...