Test personaliteti, ajo çfarë shihni në këtë foto tregon karakterin tuaj

Test personaliteti, ajo çfarë shihni në këtë foto tregon karakterin tuaj
Psikiatristi Hermann Rorschach ka zbuluar një foto ku zbulon diçka nga personaliteti përmes asaj që çdo person dallon në impaktin e parë.

Nëse shihni:

1- Një kraharor të skanuar me zemër, brinjë dhe gjak - Jeni emocionalisht të pasur, keni shumë mendime që doni ti shprehni por dëshironi ti mbani brenda në zemër dhe nuk doni ti shqetësoni të tjerët me ndjenjat tuaja. Zakonisht jeni shumë të respektueshëm, prandaj nuk hidhni asnjëherë poshtë të tjerët.

2- Një profesor i çuditshëm me bukë të bardhë e hundë të madhe - Ju jeni bujarë, të sjellshëm dhe modestë.

3 - Bukë - Ju gjithmonë vendosni veten në pozicion më të ulët se dikush tjetër. Ndonëse nuk është mjaftueshëm, ju duket rehat, por duket sikur e vendosni veten në vendin e dytë.

 

loading...
loading...