Të rinjtë kosovarë kundër festimit të Ditës së Evropë

Të rinjtë kosovarë kundër festimit të Ditës së Evropë
Në pankartat që dy të rinj mbanin në duar në protestën kundër festimit të Ditës së Evropës thuhej: “Njerëzit shkojnë në hapësirë, unë nuk mund të shkoj në Paris” dhe “Lejomëni të vizitojë shokët e mi të Erasmus+”. Diellza Zogaj, studentja e arkitekturës ka thënë se kanë zgjedhur të protestojnë kundër padrejtësisë që po iu bëhet të rinjve kosovarë për shkak të pamundësisë së lëvizjes pa viza.

Ajo u shpreh se po i lëndon fakti që gjithçka për botën duhet të shohin vetëm përmes internetit pasi nuk kanë mundësi të udhëtojnë pa viza.