Spitali Ushtarak: Pas-protesta, 19 qytetarë kanë kërkuar ndihmë mjekësore

Spitali Ushtarak: Pas-protesta, 19 qytetarë kanë kërkuar ndihmë mjekësore

Për protestën e opozitës së bashkuar dje ka reaguar sot edhe Spitali Universitar i Traumës.

Përmes një deklarate të shpërndarë për mediat, ky institucion shprehet se 19 qytetarë kanë kërkuar ndihmë mjekësore.

Sipas tyre, nga 19 në total, 14 ishin  punonjës policie, katër protestues dhe një operator.

Teksa shton se asnje nuk rrezikon jeten.

loading...
loading...