Seksi me të bardha!

Seksi me të bardha!
Belinda Dragoti është velina më e re e televizioneve shqiptare. Ajo arriti të zëvendësojë shumë shpejt në audiencë pararendësen e saj me një bukuri filmash dhe sensualitet unik. Vajza e re ka qenë jo shumë e njohur më parë nga publiku, me një jetë nate aktive dhe shumë foto në rrjetet sociale. Ajo zgjedh shpesh ngjyrën e bardhë në veshjet e saja e duke qenë një brune e theksuar, kjo i shkon shumë.