Sa ujë duhet të konsumoni sipas peshës trupore

Sa ujë duhet të konsumoni sipas peshës trupore
Secila dietë dhe mënyrë e humbjes në peshë nënkupton konsumimin e sasisë së mjaftueshme të ujit, që është dy litra, tetë gota.

Ja sa sasi të ujit në ditë duhet të pini në mënyrë që të humbni në peshë, në krahasim me peshën tuaj trupore:

Nëse jeni  60 kg, çdo ditë duhet të pini 2 litra ujë;

Nëse jeni  65 kg, çdo ditë duhet të pini 2,1 litra ujë;

Nëse jeni  70 kg, çdo ditë të pini 2,3 litra ujë;

Nëse jeni  75 kg, çdo ditë të pini 2,5 litra ujë;

Nëse jeni 80 kg, çdo ditë duhet të pini 2,6 litra ujë;

Nëse jeni  85 kg, çdo ditë duhet të pini 2,8 litra ujë;

Nëse jeni  90 kg, çdo ditë duhet të pini 3 litra ujë;

Nëse jeni  95 kg, çdo ditë duhet të pini 3,2 litra ujë;

Nëse jeni  100 kg, çdo ditë duhet të pini 3,3 litra ujë;

Nëse jeni  105 kg, çdo ditë duhet të pini 3,4 litra ujë;

Nëse jeni  110 kg, çdo ditë duhet të pini 3,6 litra ujë;

Nëse jeni 115 kg, çdo ditë duhet të pini 3,7 litra ujë.

loading...
loading...