Romanca e Kiarës

Romanca e Kiarës
Prezantuesja dhe modelja Kiara Tito, ka shkurtuar flokët e saja dhe duket mjaft simpatike edhe kështu. Ajo ka postuar disa foto mjaft sensuale nga pushimet e këtyre ditëve, ku duket shumë e qetë dhe romantike, me veshje mjaft vajzërore me lule e ngjyra. Duket qartë se Kiara e ka nisur stinën e verës që tani dhe me shumë zor po pret që të zhvishet edhe më shumë.