Rastat e Sonit

Rastat e Sonit
Flokët e saj gjithmonë të zinj e me onde ose të shtrira, të rënda e me shkëlqim janë epistolare. Por në recitalin e saj, Soni Malaj bëri një ndryshim drastik. Ajo u shfaq me rasta të gjata, kombinuar bukur me këtë kostum skenik ngjyrë argjendi. Seksi por edhe shumë eksentrike kjo zgjedhje. Megjithatë Sonit i shkonte shumë me kërcimet e saja dhe koreografitë me volum skenik.
loading...
loading...