Rashel paraprin modën verore

Rashel paraprin modën verore
Është zhdukur ca nga televizioni, por jo sa nga rrjetet sociale, përmes të cilave ajo edhe ka ndërtuar personazhin e saj. Rashel Kolaneci me format e saja bombastike, jashtë normales në përmasa, duket se e ka nisur verën përpara kohe. Shikoni se si shfaqet ajo në pushimet e saja në mes të luksit dhe diellit. Rrobat e banjës janë mini si ato të një fëmije, aq të vogla sa duket shumë nga fiziku i saj. Ndoshta kjo do të jetë edhe moda e kostumeve të plazhit për këtë vit dhe Rashel po e paraprin atë.