Pushimet pariziene të Dojnës

Pushimet pariziene të Dojnës
Po drejton me sukses një spektakël të njohur në televizon.

Por Dojna Mema ka arritur të shkëpusë disa ditë të mrekullueshme e romantike e është drejtuar për në Francë, në Parisin e dashurisë.

Me një stil unik siç e ka zakon, me këto kambale dhe geta rrjetë me figura e lule, pas disa syzeve optike, Dojna mbetet një ikonë e veshjes interesante, larg klisheve dhe të zakonshmes, tipike për moshën e saj dhe fizikun.