Protestuesit i venë flakën Kryeministrisë dhe Kryesisë së Kuvendit, përplasen me policinë

Protestuesit i venë flakën Kryeministrisë dhe Kryesisë së Kuvendit, përplasen me policinë
Protestuesit heqin pengesat dhe përballen me policinë.

Më pas ata kanë hedhur flakadanë para dyerve të Kryeministrisë kanë nisur përplasjen me policinë dhe kanë ngjyrosur muret me bojë të zezë.

Një flakadan ka përfunduar në ballkonin e ndërtesës së Kryesisë së Kuvendit.

Me qindra mijëra qytetarë ndodhen përballë Kryeministrisë, ku i janë bashkuar thirrjes së opozitës së bashkuar për të protestuar dhe kërkuar dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama. /l.k./LIVE: