Protesta, ja mesazhet që u lanë tek muret e Kryeministrisë

Protesta, ja mesazhet që u lanë tek muret e Kryeministrisë
Opozita nuk ka harruar edhe kësaj here që në muret e Kryeministrisë të linin mesazhe të qarta si: “Protesto kundër varfërisë dhe papunësisë”, “Rama ik”, “Qeveri e Krimit”, “Rama si Maduro”..../l.k./

Foto Google

loading...
loading...