Prezantohet shalli i parë antismog

Prezantohet shalli i parë antismog
Në panairin e teknologjisë në Las Vegas, u prezantua shalli i parë në botë Antismog. Perfekt për ata që lëvizin me motor ose me biçikletë, por edhe për këmbësorët. Quhet WAIR dhe ka filtra zbulues të cilësisë së ajrit. Adaptohet me çdo lloj fytyre, mjafton ta veshësh për të thithur  shumë më pak smog, shkarkon aplikimin në celular dhe mund të kesh në kohë reale rrugën me më pak ndotje të ambientit. Por gjithsesi, shkencëtarët këshillojnë që pasi të arrini në shtëpi, për ta mbajtur gjithmonë të pastra bronket dhe mukozat, bëni një shpëlarje me ujë dhe kripë.

 

loading...
loading...