Policia, ujë mbi protestuesit nga dritaret e Kryeministrisë

Policia, ujë mbi protestuesit nga dritaret e Kryeministrisë
Ndryshe nga herët e tjera ujë-hedhëset e policisë nuk janë fshehur më në katin e parë të kryeministrisë, por ata lëshojnë ujë mbi protestuesit nga zyrat e katit të tretë.

Fotot e shkrepura nga fotoreporterët tregojnë se efektivët shfaqen në dritare me zorra në duar dhe shuajnë flakët e ndezura nga molotovët dhe zbrapsin me ujë protestuesit që mësyjnë kryeministrinë. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...