Po filmonte, të rinjtë protestues grushte “policit të infiltruar”

Po filmonte, të rinjtë protestues grushte “policit të infiltruar”
Protestuesit e opozitës kanë goditur një person brenda turmës, që sipas Partisë Demokratike ishte një “polic i infiltruar” mes qytetarëve.

Pasi e kanë goditur me grushte dhe i kanë grisur veshjen, protestuesit e opozitës e kanë shtyrë atë në drejtim të policisë që ndodheshin para ndërtesës së qeverisë.

Nuk e dihet ende identitet i personit të përfshirë në këtë konflikt. /l.k./

Foto Google

 

loading...
loading...