"Nuk u dorëzua kurrë", Foshnjen e braktisën në banjon e aeroportit, gjen familjen pas 33 vitesh

"Nuk u dorëzua kurrë", Foshnjen e braktisën në banjon e aeroportit, gjen familjen pas 33 vitesh
E braktisën në një aeroport kur ishte vetëm 10 ditësh e pas tre dekadash ai arriti ti gjejë pridërit e tij biologjik.

Ngjarja e pabesueshme ndodhi në  aeroportin e Gatëick, në Angli, ku Steve Hydes u braktis në terminalin jugor në vitin 1986 kur ishte vetëm 10 ditësh dhe u gjet i mbështjellë me një batanije në tualetin e grave.

Pavarësisht kësaj, për 15 vite me radhë ai ishte në kërkim për gjetjen e familjes së tij.

Pas testeve të AND-së ai mësoi se kush ishin prindërit e tij.

Pasi kontaktoi me babain, Hydes zbuloi se kisha motra dhe vëllezër që nuk e dinte se ekzistonin.

"Fatkeqësisht nëna ime ka vdekur dhe nuk jam në gjendje të zbuloj se çfarë ka ndodhur dhe pse", shkroi ai në një postim në Facebook, ndërsa zbuloi lajmin e gjetjes së familjes së tij.

"Megjithatë gjeta babain dhe motrat e vëllezërit e mi që nuk e dinin për ekzistencën time".

/f.ç/Albanian Free Press Online/

loading...
loading...