Nis protesta "Rama Ik", zbulohet itenerari i marshimit opozitar

Nis protesta "Rama Ik", zbulohet itenerari i marshimit opozitar
Qyterë nga rrethet dhe mbështetës dhe qytetarë të tjerë janë mbledhur për protestën e opozitës. Tashmë është zbardhur itinerari që opozita do të ndjek për marshimin e sotëm.

Nisja do bëhet nga Sheshi Skënderbej, tek Kryeministria. Më pas marshimi do shkojë tek Drejtoria e Përgjithshme e Policisë e Parlament.

Pas tyre, e ka radhën Ministria e Brendshme dhe Drejtoria e Policisë Tiranë.

Simbolika e këtij marshimi proteste janë institucionet e kapura nga krimi- Parlamenti dhe Qeveria, si dhe institucionet që janë vegla të dhunës barbare policore mbi qytetarët dhe liritë e të drejta e tyre.

/f.ç/Albanian Free Press Online/

loading...
loading...