Mikeshat VIP të Enit

Mikeshat VIP të Enit
“Miqësia ka të bëjë me besimin ndaj njëri-tjetrit, ndihmën ndaj njëri-tjetrit, dashurinë ndaj njëri-tjetrit dhe gëzimet që kalojmë së bashkë.”

Këto fjalë të bukura e të ndjera për mikeshat e saja janë të avokates së njohur, Eni Çobani. Katër mikeshat janë të gjitha të njohura për publikun e gjerë.

Krah saj është politikania e njohur kosovare, Edita Tahiri, aktorja e njohur Rajmonda Bulku dhe artistja dhe prezantuesja Rozana Radi.

Një katërshe femrash të forta e të hijshme që këto fjalë i meritojnë plotësisht.

loading...
loading...