Me kë e ka Arjola?

Me kë e ka Arjola?
Gjithmonë e fisme dhe e kuruar, Arjola Shehu është një prezantuese kërkuese nga vetja dhe disi jashtë të zakonshmes.

Me një hijeshi jo shumë televizive ose prej modeleje, por me takt, ajo gjithmonë është shumë e përmbajtur edhe në veshje dhe grim.

Por vajza e talentuar që pritej të ishte me projekte në Itali por kjo nuk ndodhi, përsëri është me sytë nga publiku shqiptar.

Në një nga foto e fundit të publikuara prej saj, Arjola duket mjaft delikate dhe ndjellëse, por me një pozim sikur po i drejtohet dikujt e dëshiron të tërheqë vëmendjen.

Me kë ta ketë vallë?