Lulja mbi Adriatik!

Lulja mbi Adriatik!
Prezantuesja dhe gazetarja Fatma Haxhialiu shquhet edhe për një ironi dhe autoironi të thellë por një detaj ajo e ka shumë të theksuar.

Preferon shumë që fotot e saja të kuruara t’i ketë nga vende të bukura shqiptare, duke qenë kështu edhe një promotore e turizmit shqiptar e jo e resorteve të luksit si shumë personazhe të tjera.

E veshur me një fustan të lehtë veror në ngjyrë të verdhë, Fatma duket mjaft elegante dhe vajzërore teksa pozon nga bregdeti i Durrësit.