Kishte dy vite që dëgjonte zhurma të çuditshme në shtëpi, kur hapi muret gjeti "suprizën" që e la me gojë hapur

Kishte dy vite që dëgjonte zhurma të çuditshme në shtëpi, kur hapi muret gjeti "suprizën" që e la me gojë hapur
Cherissa Mulzac kishte dy vite që dëgjonte zëra që vinin nga muret e shtëpisë, por ajo çfarë gjeti e la gojë hapur.

Në një moment ku nuk duronte dot më ajo vendosi të prish murin e për habi aty qindorin rreth 35 mijë bletë dhe 27 kg mjaltë.

“Ishte tronditje e madje. Unë mendoj se bletët kanë qëndruar aty për dy vite pa dijeninë time, ndërsa javën e kaluar ishin 35 mijë të mbledhura së bashku.

Nuk kam parë asnjëherë diçka kaq të madhe dhe aq shumë mjaltë,” – tha ajo.

Gruaja ka punësuar një burrë për të larguar bletët nga apartamenti në New York.

Largimi i tyre ka zgjatur rreth 6 orë.

/f.ç/Albanian Free Press Online/