Jonida Vokshi në stil hip-hop

Jonida Vokshi në stil hip-hop
Jonida Vokshi është shumë bukuroshe dhe e njohur por a e dini se ajo shpesh parapëlqen një stil hip-hop, me bluza oversize dhe detaje lëkure? Jonida ka pozuar me një kombinim të tillë dhe duket mjaft seksi edhe pse është e mbuluar kokë e këmbë.