Jonida merr fuqi

Jonida merr fuqi
Tashmë është nisur drejt Eurovizionit përfaqësuesja jonë Jonida Maliqi dhe të gjithë sytë janë drejt saj. Por me pak humor, do të mendonim, duke parë këtë foto promocionale, që ky ushqim i shëndetshëm është edhe sekreti i formës së saj të shkëlqyer. Ndoshta Jonida, përveç përgatitjes së saj në muzikë e zë, është edhe duke bërë një jetë rigoroze, e këto perime shumëngjyrëshe  e vërtetojnë këtë.
loading...
loading...