Greta s’e braktis blunë

Greta s’e braktis blunë
Këngëtarja e njohur Greta Koçi, jo vetëm që është shumë aktive me koncerte brenda e jashtë Shqipërisë, por ajo edhe nuk mungon asnjë ditë me një look të ri, në veshje dhe në stilim.

Anën e saj të jashtme dhe elegancën duket se Greta e ka marrë më seriozisht se kurrë.

Duke arritur një elegancë për t;u pasur zili, ajo ka veshur këtë fustan të gjatë blu, por që na kthen pas në kohë edhe tek pasioni i saj për politikën.

Duket se Greta s’e braktis blunë si një nga ngjyrat e preferuara të saja.