Gjarpërushja Ada

Gjarpërushja Ada
Nuk është i pazakontë që të shikosh femra të bukura të duken seksi në një fustan imitim lëkurë gjarpri.

Edhe pse një veshje për ndonjë rast të veçantë, sepse është shumë seksi, vajzat e reja shqiptare, në një klub nate ndodh që e zgjedhin për të qenë në qendër të vëmendjes.

Por kjo mënyrë e të veshurit të “lëkurës piton” që ka përdorur modelja Ada Deda, është shumë e veçantë.

Ajo ka zgjedhur të veshë një kombinim pantallona të shkrutra dhe kanatjere me bel zbuluar, me rigorozitet në lëkurë gjarpri.

Pak si shumë e ekzagjeruar kjo zgjedhje e vajzës e cila është aq e bukur sa që nuk ka nevojë për kaq ekstremitet në veshje.