FOTO/ Bleu shalqi në treg, kur e preu për ta ngrënë ajo që pa e la pa fjalë

FOTO/ Bleu shalqi në treg, kur e preu për ta ngrënë ajo që pa e la pa fjalë
Një grua ka mbetur e habitur kur është kthyer nga tregu, pasi ka parë që fruti i saj i preferuar nuk ishte siç ajo mendonte.

Gruaja pasi ka mbërritur në shtëpi, ka prerë shalqirin, por ka mbetur e befasuar ku ka parë se ngjyra e tij nuk ishte e kuqe si zakonisht, por e verdhë. Ajo që e la më shumë të habitur ishte shija e shalqirit, e cila ishte jashtëzakonisht e mirë. Shalqni me ngjyrë të verdhë, është një nga frutat më të kërkuar dhe më të pëlqyer ne botë./f.ç/Albanian Free Press Online/

loading...
loading...