Falsifikonte dokumenta e tituj pronësie, arrestohet ish-kreu i Urbanistikës (emri)

Falsifikonte dokumenta e tituj pronësie, arrestohet ish-kreu i Urbanistikës (emri)
Ish-kreu i Urbanistikës është arrestuar mbrëmjen e sotme në Tiranë.

Jurgen Memisha ka qenë kreu i urbanistikës në komunën e Kasharit ndërkohë që akuzohet për falsifikim dokumentesh, titujve të pronësisë dhe tjetërsim të pronave.

Kallëzimi ndaj tij është bërë nga një investitor për falsifikim e dokumenteve për ndërtimin e 2 pallateve.

/f.ç/Albanian Free Press Online/