Ermali është me fat

Ermali është me fat
Familja Fejzullahu, babi Ermali dhe mami Ariana, janë prindër të tre fëmijëve që po rriten dhe të gjithë mendonim se familja do të ndalej këtu por jo.

Ermali dha vetë lajmin e gëzuar se do të vinte në jetë fëmija e tyre e katërt.

Por shikoni se sa me fat është Ermali, këngëtari i njohur i Kosovës.

Bashkëshortja e tij, Ariana, as që duket e munduar nga shtatzënia dhe shkëlqen me këtë kostum rozë.